Öppet till 20:00 måndag-söndagBoka

Barnkalas Stockholm City

Barnkalas i Stockholm city – tillsammans med våra söta fiskar!
Vill ni ha ett annorlunda men ändå väldigt mysigt barnkalas? Här på Fiskpedikyren är det roligt och spännande på samma gång, och eftersom barn vet att man ska vara snäll och försiktig med djur så brukar det gå hur bra som helst att stoppa ned fötterna till våra glada fiskar. Under barnkalaset är behandlingsrummet alltid helt privat för bara er grupp.


Speciellt för barnkalas
Ballonger, serpentiner och andra dekorationer som passar ett barnkalas är redan uppsatta och väntar på er när ni kommer ♥
Vi bjuder alla deltagare på läsk i flera olika smaker och man får dricka precis hur mycket man orkar!
I början av behandlingen, medan man väntar på att alla ska dyka upp, så är det uppdukat med chips. Eller chipsen står förresten alltid framdukade så man kan äta hur mycket man vill!
Och oj, vi glömde visst berätta att inne i behandlingsrummet finns det obegränsat med godis. Det spelar ingen roll hur mycket man äter för det tar aldrig slut.

Kalas i Stockholm med chips

Chips är alltid gott till kalaset

Barnkalas i Stockholm city

Även busiga kalasbarn vet att man ska vara snäll och försiktig med djur så det brukar gå hur bra som helst att sitta med våra söta fiskar

Barnkalas i Stockholm med läsk

Läsk i överflöd till barnen

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingår för alla barnkalas hos Fiskpedikyren Stockholm

Barnkalasen genomförs vår lokal i Stockholm city, i ett rum med lugn musik, porlande vatten, dämpad belysning och riktigt sköna fåtöljer. Vi har det största akvariet och de flesta fiskarna i hela Sverige och våra många års erfarenhet som Stockholms äldsta fiskspa har lärt oss hur man på bästa sätt överträffar förväntningar ♥
Fötterna tvättas alltid noggrant av innan du får stoppa ned dom till fiskarna och barnkalaset har rummet privat för sig själva under hela behandlingen. Alla gäster till barnkalaset får även sysselsätta sig med att lukta fram varsin favoritdoft bland alla våra krämer, som man sedan smörjer in fötterna med när fiskarna ätit klart. Vill ni ha paketöppning på plats går det självklart också bra!


Barnkalas i Stockholm hos Fiskpedikyren

Priser och tidsåtgång

Pris: 2490:-
Total tidsåtgång: 2 timmar

Priset och den totala tidsåtgången är alltid detsamma vid barnkalas oavsett antal deltagare – istället varierar tiden i akvariet.
5-12 personer: 20-30 min med fiskarna

Bokningar för över 6 personer räknas alltid som gruppbokningar.
Barnkalas är möjliga att boka alla dagar förutom lördagar. Söndagar brukar vara en superbra dag för barnkalas!
Observera att för grupper finns det andra lediga tider än de som visas i den ordinarie kalendern för 1-5 personer, basera därför inte er bokning beroende på vad som verkar finnas ledigt utan efter vilken dag/tid ni helst vill besöka oss. Grupper kan även boka upp till ett år i förväg.

Barnkalas i Stockholm hos Fiskpedikyren

Information

Barnkalasen får ha max 12 deltagare med minimiåldern 8 år.
Ni får gärna ha en eller max två föräldrar som är ansvariga för kalaset på plats. Observera dock att vår personal kommer ta hand om barnen och visa dom hur allt går till samt hålla koll på reglerna, som ansvarig förälder får du därför jättegärna vara med på sidan om och se hur allt går till men du får i möjligaste mån inte ”agera” förälder eller berätta för barnen vad dom ska göra ♥


Barnkalas hos Fiskpedikyren Stockholm

Bokningsförfrågan

Klicka i fältet under för att välja datum/tid
(valbara starttider söndagar är: 11:00, 14:00 samt 17:30)

Val av behandling

Förnamn på den som fyller år:

Barnet fyller:

Ungefärligt antal deltagare

Ditt namn

Din e-post

Ditt mobilnummer

Extra information om min bokning (valfritt)

Antispamfråga:

 

Svar erhålles så snart vi hinner, dock senast innan dagens slut