Observera oregelbundna öppettider 13-21 januariBoka

Gruppaktiviteter Stockholm

Gruppaktiviteter i Stockholm city som passar alla deltagare kan vara svåra att hitta, men fiskpedikyr är något som är spännande och samtidigt inte kräver någon fysisk ansträngning och därför spelar varken ålder, fysisk kondition eller liknande någon roll.


 
Priset och den totala tidsåtgången för gruppaktiviteter i vår lokal i Stockholm city är alltid desamma oavsett antal deltagare – istället varierar tiden i akvariet. Bokningar för 6-15 personer räknas alltid som en gruppaktivitet och där ingår bland annat privat rum och deltagarna bjuds på varsitt glas bubbel. Det går även att lägga till en lätt efterföljande fotmassage för alla deltagare om så önskas.


Stockholm gruppaktivitet och bubbel

Under gruppaktiviteterna bubblar det alltid lite extra!Stockholm gruppaktiviteter

Vårt fiskspa i Stockholm city är en uppskattad gruppaktivitet och vid finare tillställningar använder fiskarna till och med bestick när dom äter.
(…okej där ljög vi! Men vit hakklapp har dom i alla fall.)Gruppaktivitet Stockholm

Tilltugg till gruppbokningar


Ingår för alla gruppaktiviteter hos Fiskpedikyren Stockholm

Behandlingen genomförs i en lokal med lugn musik, porlande vatten, dämpad belysning och riktigt sköna fåtöljer. Vi har det största akvariet och de flesta fiskarna i hela Sverige och våra många års erfarenhet som Stockholms äldsta fiskspa har lärt oss hur man på bästa sätt överträffar förväntningarna, varav gruppaktiviteter är vår specialité.

Fötterna tvättas alltid noggrant av innan du får stoppa ned dom till fiskarna, ni har rummet privat för er själva under hela behandlingen och alla deltagare bjuds på chokladgodis samt varsitt glas bubbel. Drycken finns självklart både med och utan alkohol. Det ingår en doftsession av runt 30 olika krämer från icke djurtestande företag där favoriten sedan används för att återfukta fötterna när fiskarna ätit klart, och innan ni lämnar vårt spa får varje deltagare även med sig en liten burk med Fiskpedikyrens hemliga nattkräm, Finishing Touch, att smörja in fötterna med vid läggdags samma kväll för bästa resultat ♥

När aktiviteten är färdig brukar deltagarna ofta vara väldigt avslappnade och vi ger därför alla gruppbokningar tillgång till lokalen i ytterligare 30 minuter efter behandlingens slut, för att slippa stressa iväg så snart allt är klart. Detta brukar uppskattas så har ni tid rekommenderar vi att ni lägger in denna extra halvtimma i er planering.


Observera att för grupper finns det andra lediga tider än de som visas i den ordinarie kalendern för 1-5 personer, basera därför inte er bokning beroende på vad som verkar finnas ledigt utan efter vilken dag/tid ni helst vill besöka oss. Grupper kan även boka upp till ett år i förväg.

Vill ni medta barn till gruppbokningen så går det bra, observera dock att om någon av deltagarna är mellan 1-18 år så bjuds det endast på alkoholfri dryck till hela sällskapet eftersom vi inte vill bidra till att barn vistas i en miljö där alkohol serveras. Vi gör inga undantag för detta.Gruppbokning

Klicka i fältet under för att välja datum/tid

Val av behandling

Val av tema

Ungefärligt antal deltagare

Ditt namn

Din e-post

Ditt mobilnummer

Extra information om min bokning (valfritt)

Antispamfråga:

 

Svar erhålles så snart vi hinner, dock senast innan dagens slut