Öppet till 20:00 måndag-söndagBoka

Helkroppsbad

Att bada helkroppsbad med fiskarna är definitivt något utöver det vanliga. Hos oss hittar du det enda helkroppsbadet med Garra Rufa fiskar i hela Norden – en riktigt naturnära behandling för dig som vill ha extra len hy.

När du besöker oss för ett helkroppsbad får du först kliva in i en dusch där du duschar ordentligt i hela 20 minuter för att se till så att alla kemikalier och annat som kan finnas på din kropp försvinner. Våra fiskar är otroligt känsliga och det är så klart därför viktigt att man är så ren det bara går innan man kliver ned i akvariet.
När du har duschat färdigt sätter du – utöver dina egna badkläder – på dig en ren badrock, badhandduk samt tofflor som redan finns på plats. Därefter går vi vidare till fiskarna där du får en genomgång i hur man tar sig ned i akvariet. Akvariekanten är 65 cm hög och du ska kunna kliva över den utan problem. Du måste även kunna böja båda benen på samma gång, ungefär som när man sitter ned på huk. Du behöver ha kontroll över din kropp och man får inte vara alltför osmidig eftersom fiskarnas säkerhet alltid går först.
Vi hjälper dig självklart både i och ur akvariet, men för att få genomföra helkroppsbehandlingen får du inte ha några problem med att böja armar eller ben samt sätta och ställa dig upp.

Helkroppsbehandlingen innebär alltid 45 minuter i akvariet med fiskarna. Dom kommer äta på hela kroppen men har du till exempel eksem eller psoriasis är det dessa ställen som kommer vara absolut populärast. Helkroppsbehandlingen ökar blodcirkulationen och ger en väldigt lätt micromassage, utöver själva huvudsyftet att få en lenare och fräschare hud.

När fiskarna ätit klart och du stigit ur akvariet tilldelas du en kräm som du smörjer in hela kroppen med för att återfukta dig själv ordentligt. Efter ett bad med fiskarna är huden mer uppluckrad än vanligt vilket gör det lättare för krämen att sjunka in, vilket i sin tur ger dig ännu lenare hud.
Efter helkroppsbadet brukar man bli väldigt avslappnad och känna sig otroligt lugn i hela kroppen. För att få ut det mesta av behandlingen rekommenderar vi därför att du ser till att dina närmsta timmar inte innehåller någon stress eller direkt aktiv tankeverksamhet över huvudtaget. Låt din kropp slappna av efter behandlingen och bara finnas för att på bästa sätt kunna ta vara på lugnet som behandlingen gett dig. Efter ett bad med fiskarna brukar man sova otroligt gott samma kväll.

Tidsåtgång: ca 80 minuter, varav 45 minuter i akvariet med fiskarna
Maxvikt: 90 kg
Deltagare: 1

————————
Prisalternativ

2900 SEK
Tre gånger inom tre månader
För dig som snabbt vill ha len hy
För dig som har psoriasis och vill prova på behandlingen innan du startar en intensivbehandling

4300 SEK
Fem gånger inom sex månader
För dig som vill ha ihållande len och fräsch hy

9000 SEK – intensivbehandling
Vecka 1: 3 behandlingar
Vecka 2: 4 behandlingar
Vecka 3: 4 behandlingar
Vecka 4: 3 behandlingar
Vecka 5-10: 1 behandling per vecka
För dig med psoriasis

4500 SEK *fortsättningskort – kriterier enligt nedan
10 gånger inom ett år
* För dig som genomfört något av alternativen ovan och vill fortsätta dina behandlingar

Klippkorten är personliga och kan inte överlåtas.
Betalning sker i samband med ditt första besök.
Det går inte att köpa klippkortet á 10 ggr om du inte uppfyller någon av kriterierna. Detta klippkort är ett påbyggnadskort och riktar sig till dig som redan badat med fiskarna ett flertal gånger.

Psoriasispatienter kan tyvärr ej få remiss för att bada med fiskarna eftersom inga medicinska studier har genomförts inom detta område i Sverige. I Tyskland har man dock sedan länge gjort omfattande studier, är du nyfiken på resultatet är du välkommen att läsa denna länk. Här kan du även se före- och efter bilder.
Helkroppsbad är möjligt att boka måndag-torsdag.
Väljer du intensivbehandlingen återkommer vi till dig för att boka upp datum och tider för alla dina behandlingar redan innan ditt första besök äger rum. Under intensivbehandlingens mittersta veckor använder vi även fredagar eller söndagar.
 
Vänligen observera att under 2019 inriktar vi oss på endast fötter, helkroppsbehandlingar är därmed inte är möjliga att genomföra under 2019. Det är möjligt att helkroppsbehandlingarna kan komma tillbaka under 2020, detta meddelas i sådana fall på hemsidan under årskiftet 2019/2020.
Det stora helkroppsbadet finns självklart kvar på plats, men används under 2019 endast till fotbehandlingar. Det finns ingen möjlighet att göra något undantag för detta.