Öppet till 20:00 måndag-söndagBOKA

Sov så Gott

Vårt fiskspa i Stockholm city har kvällsöppet alla dagar, men under just måndagar, tisdagar och onsdagar kan du som kvällens sista behandling med start kl 19:00 boka ”Sov så Gott” – en behandling som specialutformats för att du ska få lättare att somna.

Skillnaden från den vanliga behandlingen är att här går allt ut på att ni ska bli så lugna som möjligt för att kunna sova extra gott när ni kommer hem. Att sitta hos fiskarna innan läggdags medför ofta bättre och djupare sömn och under Sov Så Gott behandlingen är rummet även privat för deltagarna i er bokning – utan extra kostnad – eftersom man vill hålla omgivningen så rofylld som möjligt.
Till denna behandling dricker ni först några droppar utvunna från lugnande örter och därefter ett örtthé med rogivande egenskaper. Ni kommer inte sätta igång sinnena genom att lukta igenom krämer utan en fet nattkräm är redan utvald som era fötter återfuktas med så snart fiskarna ätit klart.

Denna behandling går att boka för 2-4 personer och ett tips är såklart att genomföra den precis innan det är dags att åka hem och sova ♥

Spa i Stockholm med kvällsöppet

Vårt fiskspa i Stockholm city har alltid kvällsöppet, och med Sov så Gott behandlingen får du den lugnaste behandlingen av dom alla…

BOKA SOV SÅ GOTT


Information

Skriv ”Sov så gott” i kommentarsfältet redan vid bokningstillfället
– i annat fall läggs din bokning in som en vanlig behandling.

Pris: 249 SEK per person
Deltagare: 2-4 personer
Tidsåtgång: ca 50 minuter, varav 30 minuter i akvariet med fiskarna