Öppet till 20:00 måndag-söndagBoka

Möhippa Stockholm Spa

Speciellt för möhippor
När ni anländer till vårt fisk spa i Stockholm city finns det redan smakliga dekorationer för möhippan uppsatta så att ni känner er som hemma ♥ Under möhippan är behandlingsrummet alltid helt privat för bara er grupp.
Vi bjuder alla deltagare på varsitt glas bubbel – drycken finns självklart både med och utan alkohol.
Tilltugg i form av chokladgodis står uppdukat i rummet under hela aktiviteten och ingår i er behandling.
 

Bubbel till spa möhippan i Stockholm är alltid uppskattat!

Under möhippan bubblar det alltid lite extra!

Fisk spa i Stockholm - perfekt lugn aktivitet för möhippan

Pirrigt men avslappnande, perfekt aktivitet för fötter som ska orka en hel dag (och kanske en partynatt!)

Som möhippa hos Fiskpedikyren Stockholm spa bjuds ni alltid på chokladgodis

Spa och choklad

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingår för alla gruppbokningar
Behandlingen genomförs i ett rum med lugn musik, porlande vatten, dämpad belysning och riktigt sköna fåtöljer. Vi har det största akvariet och de flesta fiskarna i hela Sverige och våra många års erfarenhet som Stockholms äldsta fiskspa har lärt oss hur man på bästa sätt överträffar förväntningar ♥
Fötterna tvättas alltid noggrant av i början av aktiviteten innan du får stoppa ned dom till fiskarna, och er möhippa har alltid rummet privat för er själva under hela behandlingen. Det ingår även en doftsession av runt 30 olika krämer där favoriten sedan används för att återfukta fötterna med när fiskarna ätit klart, och innan ni lämnar vårt spa får varje deltagare även med sig en liten burk med Fiskpedikyrens hemliga nattkräm, Finishing Touch, att smörja in fötterna med vid läggdags samma kväll för bästa resultat.
 
Lugn aktivitet med mysig spa möhippa i Stockholm
 
Priser och tidsåtgång
1-5 personer: klicka istället här


 
Vill någon deltagare inte sitta med fiskarna så går det – oavsett typ av bokning – bra att istället sitta i någon av våra automatiska fotmassager. Meddela i sådana fall om detta redan vid bokningstillfället.
Bokningar för 6-15 personer räknas alltid som en gruppaktivitet och där ingår bland annat privat rum och deltagarna bjuds på varsitt glas bubbel.
Är ni 10 deltagare eller färre så går det att lägga till en efterföljande automatisk fotmassage för alla deltagare, detta är dock inte möjligt om ni är fler än 10 deltagare. Våra automatiska fotmassager har tre styrkor och tre olika massageprogram.
 
Lugn aktivitet med mysig spa möhippa i Stockholm
 
Tips
Besöka ett fisk spa är något man kan göra både som gravid och höggravid.
Är ni 10 personer eller färre får ni vid behov plats med en barnvagn i lokalen.
Den automatiska fotmassagen går endast att lägga till för grupper som är 10 personer eller färre.

Av alla aktiviteter du hittar i Stockholm är fiskpedikyr en relativt lugn men ändå pirrig och spännande aktivitet och vi har märkt att en paus för fötterna verkligen brukar uppskattas av deltagarna.
Tror ni att er möhippa önskar mer bubbel än det glaset vi bjuder på så är ni självklart välkomna att även ta med egen dryck. Lämna den till oss någon dag innan så kyler vi den åt er över natten, eller ge den till personalen som tar hand om er på plats under dagen för er möhippa. Oavsett vilket så ser vi till att allt står snyggt uppdukat i god tid till att aktiviteten startar.

 

Gruppbokning

Klicka i fältet under för att välja datum/tid

Val av behandling

Val av tema

Ungefärligt antal deltagare

Ditt namn

Din e-post

Ditt mobilnummer

Extra information om min bokning (valfritt)

Antispamfråga:

 

Svar erhålles så snart vi hinner, dock senast innan dagens slut