Öppet till 20:00 måndag-söndagBOKA

Ge bort presentkort – Spa i Stockholm city

Presentkort till vårt fiskspa i Stockholm city har en dags leverans för alla onlineköp som genomförs senast kl 15:00.
Presentkorten går även att köpa på plats i vårt spa på Wallingatan 37 i Stockholm City.

Till alla behandlingar ingår en doftsession av runt 30 olika krämer från icke djurtestande företag där favoriten sedan används för att återfukta fötterna när fiskarna ätit klart. Alla presentkort ger 30 minuter i vattnet tillsammans med fiskarna.

 

Fiskspa Grön

GRÖN 249 SEK

FÖTTER
Fötterna tvättas noggrant av
Dryck: Kaffe eller LOKA
30 minuter med fiskarna
Egen insmörjning av fötterna


Fiskpedikyr Blå för en eller två personer

Blå 490 SEK

FÖTTER
Privat rum
Fötterna tvättas noggrant av
Dryck: 30 olika val
Uppmjukande fotbad
30 minuter med fiskarna
Lätt fotmassage
Fiskpedikyrens nattkräm


Fiskpedikyr Guld för en eller två personer

GULD 750 SEK

FÖTTER
Privat rum
Fötterna tvättas noggrant av
Dryck: 30 olika val
Uppmjukande fotbad
30 minuter med fiskarna
Lätt fotmassage
Vård och lackning av naglar
Fiskpedikyrens nattkräm


Spa presentkort

LILA 2900 SEK

HELKROPPSBAD
Privat rum
Privat badrum
Lån av badrock och tofflor
3 *45 minuter med fiskarna
Återfuktande kräm
Lista – ej presentkortPriset står aldrig utskrivet på själva presentkortet och giltighetstiden för alla presentkort är ett år.
Presentkorten levereras på ett exklusivt tjockare papper, dubbelvikta och vackert sammanknutna med ett matchande sidenband.

Det går inte att göra några tillägg på presentkortet utan du köper från början det kort som gäller för den behandling du vill ge bort. Är ni fler som sedan vill besöka vårt fiskspa tillsammans går det bra att betala för dom övriga behandlingarna på plats för samma kostnad som presentkortet ni valt. Det går inte att kombinera olika behandlingar och alla priser är angedda per person.

 

Specificerad information om varje presentkort

Det gröna presentkortet är populärt som prova-på present samt för dom som besöker oss väldigt ofta.
Måndag-torsdag är detta en väldigt lugn behandling, under fredagarna kör vi däremot Aloha-fredagar och under lördagarna bjuds det på obegränsat med lördagsgodis till den gröna behandlingen – mottagaren väljer självklart själv vilken dag som passar bäst.
Denna behandling tar sammanlagt 45 minuter och max antal som kan besöka oss samtidigt är fem personer.
Vårt blå presentkort är den mest omtyckta behandlingen och har varit så sedan starten. Det blå presentkortet stänger ute omvärlden för en stund och ger upplevelsen som våra kunder brukar kalla ”en lugn oas mitt i city”, därför rekommenderas den speciellt för er som besöker oss två och två. Tiden är 60-120 minuter beroende på antal deltagare och ni kan max vara fem personer åt gången för denna behandling. Den blå behandlingen sker alltid i privat rum vilket betyder att om ni är flera i sällskapet sitter ni självklart tillsammans, du delar dock aldrig rum med någon som inte tillhör just din bokning.
Utöver allt som ingår i det blå presentkortet ger vår guldbehandling mottagaren ett extra val där alternativ ett är att få tånaglarna formade, nagelbanden vårdade och tånaglarna lackade. Alternativ två är att sitta 15 minuter extra med fiskarna utöver dom 30 minuter som redan ingår och alternativ tre är att få 15 minuters extra fotmassage utöver den lätta fotmassage som redan ingår. Du som köper presentkortet behöver inte fundera på vilket av valen det blir utan det väljer mottagaren själv när det är dags att boka tid till vårt fisk spa. Max antal deltagare för denna behandling är fyra personer och tiden varierar från 80-130 minuter beroende på hur många ni är.
Den lila behandlingen, det vill säga helkroppsbadet, är den enda av våra behandlingar som inte kan skickas ut som presentkort utan besökaren registreras via vår lista på plats. För information om hur det går till är du självklart välkommen att kontakta oss och mer information om helkroppsbehandlingen hittar du här.