Öppet till 20:00 måndag-söndagBOKA

Presentkort

Presentkort till vårt fiskspa i Stockholm city

Presentkort till spabehandlingar är ofta uppskattade som både födelsedagspresenter eller julklappar, och mitt i Stockholm city hittar du ett av dom mest annorlunda, pirrigaste, men ändå mysigaste och mest avslappnande span du kan tänka dig; nämligen vårt fiskspa.


Stockholms snyggaste presentkort

Presentkorten till vårt fiskspa levereras alltid på ett exklusivt tjockare papper, dubbelvikta och vackert sammanknutna med ett matchande sidenband.


Spabehandling som julklapp

Giltighetstiden för presentkorten till vårt spa är ett helt år, men från och med den 1 oktober så förlänger vi giltighetstiden så att dom räcker ännu längre – ända till den sista december 2019. Det betyder att du kan beställa dina julklappar när du vill redan från oktober 2018 utan att det för den sakens skull går ut i oktober 2019.
Med giltighetsdatum till den sista december 2019 får mottagaren strax över ett helt år på sig att använda presentkortet om det ges bort i julklapp, även om du vill vara ute i god tid och köpa det en till tre månader innan. Den förlängda giltighetstiden registreras automatiskt på alla presentkort som beställs från den 1 oktober och framåt.


Handla presentkort online eller på plats

Oavsett om du vill handla presentkortet online eller på plats i vår salong så behöver du klicka på knappen ”Ta mig till presentkorten” nedan och följa instruktionerna. Detta gäller för alla ♥

Vid onlineköp kan du betala med swish, kort eller Paypal och det är en dags leverans för beställningar lagda senast kl 15:00.
Presentkorten kostar från 249:- och finns i färgerna grön, blå guld och lila. Varje färg representerar olika behandlingar – så att du kan välja precis det som passar just din present bäst!


Ta mig till presentkorten!

 
Julklapp som presentkort i Stockholm city

249:-

Julklapp presentkort spa stockholm

490:-

Spa som julklapp stockholm city

750:-

Presentkort till julklapp för spa i city

2900:-